Protiprašni top

Blagovna znamka MobyDick je že več kot tri desetletja simbol učinkovitosti, prvovrstne kakovosti in svetovnega vodstva na področju nadzora emisij.

V oddelku za nadzor prahu so protiprašni topovi sestavljeni iz vrste preizkušenih standardnih enot iz linije za nadzor prahu, kot tudi po meri izdelanih enot iz linije TailorMade. Zahvaljujoč napredni tehnologiji in učinkovitemu upravljanju z energijo in vodo, vsi MobyDick sistemi za nadzor prahu ponujajo odličen razpon pršenja in idealno velikost kapljic.

 

In Stock
Kategorija:

Blagovna znamka MobyDick je že več kot tri desetletja simbol učinkovitosti, prvovrstne kakovosti in svetovnega vodstva na področju nadzora emisij. V oddelku za nadzor prahu modeli vključujejo vrsto preizkušenih in testiranih naprav za nadzor prahu. Zahvaljujoč napredni tehnologiji in učinkovitemu upravljanju z energijo in vodo vsi MobyDick sistemi za nadzor prahu nudijo odličen razpon pršenja in idealno velikostjo kapljic.

Tehnologija:

To za zbiranje prahu – MobyDick naprava za nadzor prahu deluje na principu vezanja prahu z drobnimi kapljicami vode. Za razliko od običajnih sistemov, ki z nizkotlačnimi črpalkami ustvarjajo kapljice velikih ali različnih velikosti, MobyDick sistemi za nadzor prahu uporabljajo posebne visokokakovostne črpalke in primerne šobe za ustvarjanje vodne megle z velikim številom minutnih kapljic vode. Velikost kapljic za zunanjo uporabo od 50 μm do 150μ in 20μ do 80µ za notranjo uporabo.

Naše raziskave so pokazale, da manjše kapljice vode delujejo veliko bolj učinkovito, saj poleg tega, da nastajajo v večjem številu in v homogeni velikosti, zaradi manjše hitrosti in hitrosti padca ostanejo tudi dlje v zraku. Poleg tega je manjši sesalni učinek okoli kapljic, kar omogoča, da se zanesljivo vežejo na prah in delce potopijo v tla.

Edinstven aerodinamično oblikovan stožec iz kompozitnih vlaken razporeja kapljice z odličnim pogonom in nizko porabo energije. Kompozitna vlakna so v primerjavi z jekleno pločevino tudi popolnoma odporna proti rji, enostavna za popravilo in absorbirajo hrup.

 

Prospekt Dust Cannon Brochure – SAS Trade d.o.o.