Traktorski agregati - AgroWatt

AgroWatt ® je priznana blagovna znamka traktorskih agregatov italijanskega podjetja Soga, ki je na trgu prisotno od leta 2001. Prodajni program, ki vključuje več kot 50 modelov (do 140 kVA) predstavlja najbolj popoln asortiman kardanskih agregatov na trgu.

Povezava s traktorjem je preprosta in neposredna. Ker traktorski agregat nima dizelskega motorja, je tudi vzdrževalnih del zelo malo, zato traktorski agregat predstavlja najbolj ekonomično in učinkovito alternativo tradicionalnim agregatom. Traktorske generatorje direktno napaja motor traktorja!

AgroWattovi traktorski agregati so zmogljivi, kompaktni in visoke kakovosti (garancija 2 leti).

Preberi več

Sestavni deli:

  • AC alternator z zaščito IP23 ali IP44, kontrolna plošča, zaščitne naprave (namenjene zaščiti uporabnika in priključene opreme), AVR elektronska plošča za avtomatsko regulacijo napetosti,
  • jekleno ohišje s 3-točkovnim priključkom na traktor (patentiran italijanski dizajn),

Področja uporabe:

  • KMETIJSTVO – oskrba sistemov in strojnic: razsvetljava, molža, hranjenje živine, črpalke, hlajenje in napajanje v hlevih, oskrba rastlinjakov in vrtov
  • JAVNE SLUŽBE & CIVILNA ZAŠČITA – reševalne akcije
  • ZASEBNIKI

Kardanski agregati AgroWatt omogočajo hiter priklop in zagotavljajo popolno zaščito.

Uporabnik potrebuje samo nekaj minut, da traktor priključi na traktorski agregat. Zahvaljujoč 3-točkovnem priključnem okvirju in kontrolni plošči z digitalnim prikazovalnikom (s prikazom vseh parametrom: napetost, frekvenca, električni tok, delovne ure) se lahko traktor hitro nastavi na ustrezno hitrost in proizvodnja električne energije se prične.

Traktorski agregat je opremljen z eno- ali tro-fazno CEE vtičnico, ki so primerne za takojšen priklop električne opreme.

Zagotovljena je zaščita uporabnika in opreme: miniaturni odklopniki (v primeru preobremenitve) + zaščitna naprava na rezidenčni tok sta del standardne opreme vseh traktorskih agregatov.

AgroWatt© – energijska svoboda.