Odsesovanje dima, prahu, hlapov in vonjav

Med postopkom varjenja nenehno nastaja dim in droben prah (mikro delci suspendiranega prahu s premerom, ki je manjši od 0,1 µm), kar lahko pri vdihavanju povzroči resne posledice za zdravje varilca in njegovih sodelavcev. Natančneje, varjenje je zlitje dveh kovinskih komponent s pomočjo lokaliziranega vira toplote, ki ga oddaja varilni aparat. Med tem postopkom se sproščajo meglice, plini in prašni delci, ki so zdravju škodljivi.
Paleta sesalnikov Du-Puy ponuja vrsto učinkovitih orodij za preprečevanje razprševanja teh škodljivih sestavin v delovnem okolju in vdihavanja s strani varilcev. Kako? Z odsesavanjem dima, plinov in  prašnih delcev, ki ga sproščajo procesi obdelave neposredno pri viru.
Vsi naši sesalniki dima so opremljeni s samonosno odsesovalno roko, primerno za lokalizirano odsesovanje. Naprave so kompaktnih dimenzij, zato jih je mogoče preprosto in hitro premikati po različnih delovnih mestih. So bistveni inštrumenti za vzdrževanje kakovosti zraka v proizvodnjih obratih, kleparskih delavnicah, ključavničarskih delavnicah, mehaničnih delavnicah, ladjedelnicah, itd.

Prikaz vseh 2 rezultatov