Industrijski sesalci za 3D tiskalnike

on
Categories: Nasveti in rešitve

3D tiskanje globoko spreminja svet proizvodnje in izdelave prototipov zahvaljujoč velikim prednostim, ki jih ponuja v smislu hitrosti, prihrankov in funkcionalnosti. Glavni vodilni v proizvodnem sektorju so razvili inovativne rešitve, ki omogočajo razvoj in hitro širjenje teh novih tehnologij.

HP, vodilni v tehnološki in tiskarski industriji a tudi vodilni igralec na trgu proizvodnje aditivov je za svojega partnerja/vzdrževalca 3D-tiskalnika serije Jet Fusion 500/300 izbral sesalnik Delfin. Natančneje, HP je izbral prilagojeno različico 300BL, “Made for za HP” (spremenjeno in blagovno znamko v skladu s HP-jevimi zahtevami).

300BL: industrijski sesalnik za vzdrževanje 3D tiskalnika serije Jet Fusion 500/300

Delfin že dolga leta sodeluje s proizvajalci in uporabniki tiskalnikov, da bi razvili izdelke, ki lahko zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in največjo učinkovitost tudi po dolgih in neprekinjenih delovnih ciklih. Zahvaljujoč temu fokusu in delu je Delfin ustvaril 300BL MADE FOR HP, ATEX certificiran sesalnik, prilagojen HP-ju, ki zagotavlja izjemno zmogljivost kljub  kompaktnim dimenzijam.

300BL MADE FOR HP je pravi sesalnik za vzdrževanje vašega tiskalnika Jet Fusion 500/300! Po ciklu tiskanja je mogoče vse preostale praške enostavno odstraniti iz 40-litrske posode, kar še vedno zagotavlja varnost s certifikatom ATEX za cono 22. Udobje in kompaktna velikost 300BL sta združena z dolgo življenjsko dobo, ki jo zagotavlja brezkrtačni motor s trajanjem do 20.000 ur, brez običajnega vzdrževanja.

Odkrijte 300BL, izdelan za HP!