Opomba:
- Ponudbo navijalcev cevi te kategorije si lahko ogledate v zavihku “Prospekt”
Koncept higienskega barvnega kodiranja zagotavlja pragmatičen pristop k izzivom živilskega sektorja pri zagotavljanju učinkovitega higienskega čiščenja in vidno varnega fizičnega okolja. Določila HACCP so obvezna za vse pridelovalce krme za živino, poljedelcev, živinorejcev, transport, skladiščenje živil, gostince, trgovce z živili in s predelovalno živilsko industrijo. Uporablja se na vseh stopnjah proizvodnje živil in postopkov priprave, vključno s pakiranjem in z distribucijo. Vse pogosteje se uporablja tudi za neživilske panoge, kot so farmacevtska in kozmetična industrija.
Vsa oprema specifična za prehrambeno industrijo je izdelana iz materialov skladnih z 1935/2004/ES in materialov, ki izpolnjujejo zahteve uredbe ES 10/2011/ES glede materialov, ki so v stiku z živili.
Opomba: